Wooden veranda rekkverk Styles

Wooden veranda rekkverk Styles


Veranda rekkverk legger til detalj av hjemmet, og mange forskjellige stiler er tilgjengelige. Dekk eller verandaer høyere enn 30 inches er pålagt å ha veranda rekkverk for sikkerhet. For å hindre fall, kan rekkverk være hensiktsmessig for verandaer eller dekk lavere enn 30 tommer hvis barn eller eldre mennesker har tilgang til veranda. Tre eller en like solid materiale er best for rekkverk.

Standard

Den mest grunnleggende rekkverk stil, standard veranda rail, har vanligvis vanlig spiler på vanlig 4- til 6-tommers mellomrom. Innlegg og spiler, eller spindler, er vanligvis laget av en kvalitet løvtre som sedertre eller redwood og fest direkte til dekk. Det er et rekkverk langs toppen, som kan være ekstra bred for å holde potteplanter, drikke eller hva. Standard verandaen skinnene kan også være kjent som byggmester rekkverk.

starburst

En variant av standard skinnen, har en starburst skinne en halv-sirkel plate på bunnskinnen med ribber som stråler ut mot toppen rekkverk. Den øverste rail vil ofte være bred nok for drinker å bli satt på den.

Colonial

Den koloniale rail har mellomrom mellom bunnskinnen og dekk og har slått spindler og Newel innlegg. Det er fortsatt ganske vanlig, men de formede spindler legge detalj hensiktsmessig for koloni eller eldre stil hus.

dekorative

Dekorative rails har større støtte innlegg med firkantede eller slått spindler og kan ha pynt på innleggene. Disse skinner er ofte laget av redwood eller Cedar for deres stabilitet og kvalitet og utseende av trevirket.

Related Articles

  1. Wooden veranda rekkverk Komponenter
  2. Tradisjonelle New England veranda rekkverk Styles
  3. Veranda rekkverk Styles
  4. Hvordan erstatte tre Veranda rekkverk med Vinyl Rekkverk
  5. 5 Forskjellige typer rekkverk Styles
  6. Gjør det selv Rustikk veranda rekkverk
  7. Veranda rekkverk Design Ideas
  8. Hvordan kan jeg bygge en veranda rekkverk sin Parts & Fittings du?
  9. Riktig høyde for en viktoriansk veranda rekkverk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*